20432333
Dankort
Lej Online

01 Hvorfor Tema-Service

Jeg har altid været imponeret over de personer der formår at holde en velplanlagt fest, som alle taler om bagefter. En god fest     er en der bliver husket, og får gæsten til at føle sig som en særlig velkommen gæst.
Sådan skal din næste fest være.

02 Kvalitet

Kvalitet og hygiejne betyder meget for os. Derfor emballerer vi altid vores varer i plast, så snart de er rengjorte. Rengøringen sker ved 80 grader, efter anbefaling fra Fødevarestyrelsen.
Tema-Service er indehaver af godkendt bevis fra Fødevare-styrelsen, omhandlende hygiejne for service-udlejere, og
vi er medlem af Brancheforeningen for festudlejere.
 

03 Giv dine gæster en temafest

Mange firmaer tilbyder at lave hele tema-festen for dig, og kommer med alt udsmykning, personale osv. Synes du dette er    for voldsomt for dig, så kan Tema-Service hjælpe dig med en     færdig pakke til "gør-det-selv-festen", som du kan anvende hjemme hos dig selv, i forsamlingshuset, i teltet i haven, eller    hvor du ønsker at holde festen.
 

Velkommen til Tema-service.dk

Hos Tema-Service ønsker vi at give dig den bedste mulighed for at blive tilfreds med dit valg af leverandør til din fest. Husk en fest kan ikke gøres om!
Vores koncept bygger på høj hygiejnisk standard, og varerne er altid gennemgået inden leveringen til dig. Du vil således modtage dine varer i lukket emballage, hvilket er din sikkerhed for god kvalitet. 


Alt udlejning af service er incl. opvask, hvilket giver dig mindre arbejde i køkkenet, og dermed en større mulighed for at nyde din fest. 

Tema-Service kan også tilbyde at levere fadøl, vin og spiritus til din fest. Kom og se udvalget, vi tager gerne for meget indkøbt vin og spiritus retur, blot varen er uåbnet.
HUSK: Vi tager dankort.

 

Ønsker du at blive ringet op?

Dit navn Telefonnummer